Echipamente fotografie aeriana de joasa inaltime

Fotografia aeriana de joasa inaltime in general este utilizata cu echipamente mobile, compacte ce pot fi transportate usor in orice locatie, chiar de o singura persoana, oferind acces usor la obiective. In general sunt utilizati stalpi telescopici de diferite inaltimi (7-15 metri).

Photo Wings utilizeaza un astfel de stalp telescopic modern, din aluminiu, avand o desfasurare pe inaltime de maxim 15 metri, echipat corespunzator pentru a putea realiza fotografii pe orice tip de teren (gazon, asfalt, teren accidentat) in aceleasi conditii optime de lucru. Stalpul telescopic poate fi rotit la 360 grade de la sol astfel oferind o varietate mare de unghiuri pentru fotografiere.

Timpul de executie al unei sedinte foto poate dura aproximativ 3-50 minute, functie de locatia unde se realizeaza fotografia, precum si de conditiile meteo aferente. Serviciul de fotografie aeriana poate fi utilizat in orice sezon atat in interioare (hale, sali spectacol, resedinte etc) cat si in exterioare (terenuri, proprietati, )

Ca si echipamente foto utilizam camere foto profesionale ce pot face capturi de 12.8 megapixeli pentru o fotografie singulara, de asemenea, obiective foto prin care se pot realiza fotografii panoramice sau tururi virtuale la 360 grade. Procesul de fotografie este comandat de la sol si poate fi monitorizat in orice moment cu ajutorul unui laptop, de aceea, beneficiarul poate asista la sedinta fotografica si poate vedea in timp real procesul de fotografiere aeriana.